Weight Loss Diet

Weight Loss Diet

Mensen vinden hulpeloos op de juiste manieren om goede gewichtsverlies dieet te krijgen.

Veel mensen vinden het moeilijkste probleem te overwinnen is hun sterke eetlust. Ze behandelen gewicht verloor het moeilijkste ding in hun leven. Ze willen afvallen en fit blijven snel. Echter, praktisch ze eten wat ze zien; non-stop eten en zelfs te weten dat het eten is niet bevorderlijk voor gewichtsverlies of zelfs mensen dik te maken. Ongezond, ze ervoor kiezen om hun eetlust volgende keer te controleren. Elke goede gewichtsverlies dieet altijd om later te worden beschouwd.

Ze normaal spijt na het eten en zichzelf de schuld niet in staat zijn om hun eetlust te controleren. Hoe ga je gewicht te verliezen als je niet in staat bent om je eetlust onder controle?

In feite moeten we vreedzaam samenleven met eetlust. Eetlust is niet een slechte zaak en het tonen ons dat we zijn gezond, normaal, en liefde te genieten van heerlijk eten in plaats van bekijk de eetlust en lichaamsgewicht als onze natuurlijke vijanden. Sommige mensen hebben de neiging om te vechten met de eetlust om snel gewicht te verliezen, het maken van hun leven moeilijk en verlegenheid zich aan het eind.

Laten wij delen deze paar manieren van gewichtsverlies dieet / eet-methode: –

Ten eerste, ga niet op een streng dieet evenals laat uw eetlust gaan wild (sterke eetlust)
Niet nauwelijks vechten met je eetlust als je alleen maar verliezen als het resultaat. Normaal gesproken, sterke eetlust treedt op wanneer u uw eetlust voor een lange periode vooral het eten van zeer weinig voedsel over te controleren zonder hoofdgerecht. Zodat uw eetlust en uw honger zouden hand in hand gaan in deze tijd en plaats een protest aan u en u waarschuwen. Je lichaam begint om verschillende problemen, zoals die leiden tot bepaalde vormen van “staking” te ervaren. Bijvoorbeeld menstruatiestoornissen, amenorroe, enz.

Daarom, wat je moet doen is jezelf nooit kwetsen met uw dieet van het gewichtsverlies. Niet verhongeren en al te onderdrukken van uw eetlust. Verhongeren werkt niet. Als je niet in een staat van honger, dan is uw eetlust is niet going strong. In feite, als je wilt eten alleen wanneer je honger vooral over honger hebt, je geest is volop bezig met alle soorten voedsel en als je maag vol is, wordt er geen voedsel kunnen aantrekken / verleiden zijn. Bij de keuze van voedsel, natuurlijk, je slimme keuzes te selecteren voedsel met voeding, een laag vuur en vergemakkelijken de spijsvertering. Eet altijd regelmatig en natuurlijk.

Ten tweede, altijd eet 70% vol, eet 3 maaltijden per dag met 2 slangen
Een andere manier om de eetlust te beheersen is niet te eten te veel vol maar slechts 70%. Dit zal het bevorderlijk voor de gezondheid te maken en niet meer dan rekken de eetlust en het vergroten van uw eetlust. Je zult moeten voldoen met 70% vol voor elke maaltijd je neemt. Daarnaast proberen wat caloriearme snack eten tussen de maaltijden te zorgen dat u geen honger hebt die kunnen rijden naar meer eten en dus in gevaar brengen van uw gewichtsverlies dieet plan.

Veel mensen vooral mannen hebben altijd gewoonte om meer dan eten om comfortabel gevoel van het nemen van voedsel te krijgen. Deze slechte gewoonte is niet bevorderlijk voor de spijsvertering, en het maken van voedsel gestapeld. Het zal ook resulteren in vergrote eetlust en sterk gevoel van honger toen het voedsel volledig zijn verteerd. Daarnaast kan men ook lijden maag hypertensieve ziekte, als ze niet regelmatig eet. Dit is het meest voorkomende probleem ondervonden waarbij mensen te veel eten na enkele dagen van streng dieet.

Je nodig hebt om regelmatig te eten. Bereid een aantal dringende voedsel zoals granen, noten, fruit of yoghurt die zijn allemaal erg handig als je weinig tijd om te eten. De meeste mensen weten niet hoe ze de praktijk van het eten 70% maag vol beheersen. Als je eet tot je geen honger, het is de beste tijd voor u om de tafel te verlaten.

Ten derde, veranderde de gewoonte van het hebben van grote serviesgoed in kleine servies
Uw dieet en de hoeveelheid voedsel die is direct gerelateerd aan de grootte van uw servies. Experiment blijkt dat twee personen met verschillende maten van borden geven de resultaten van verschillende hoeveelheid voedselinname.

U moet uw eetlust te controleren door niet te veel eten als je wilt gewicht neer te zetten. Streven nooit voor grote hoeveelheid voedsel aan te schaffen bij het winkelen en nooit het gevoel lastig om meer winkelen elke keer te gaan met weinig aankoop. Dit is een klein geheim voor het helpen u om gewicht te verliezen of minimaal niet om uw gewicht te zetten.

Ten vierde, het bedrag van de voedselinname door het vertragen van de snelheid van de voedselinname
Snel eten mensen altijd onbewust eten veel eten en normaal gesproken alleen beseffen dat ze hebben over het eten na halverwege eten. Die mensen die langzaam te eten zal de neiging hebben om te voelen dat ze veel hebben gegeten als ze langer de tijd nemen om te eten. Wetenschapper heeft geconstateerd dat het gevoel van de maag vol optreden altijd 5 minuten na inname van voedsel. Daarnaast is het nuttig om deze voedingsmiddelen die meer kauwen inspanning, die sterker gevoel van maag vol brengen vereisen eten. Dit is een goede manier om voedsel te eten.

Het proces van het kauwen kan helpen uw spijsvertering, verminderen de lasten voor maag-, ontgiften veel giftige en om uw gevoel van maag vol te verhogen. Door langzaam kauwen, waardoor niet alleen voldoende reactietijd op de hersenen maar ook bijdraagt ​​tot de gastrointestinale bijwerkingen waarbij de gastrointestinale hormonen zijn aan eetlust.

Als je lang genoeg om te eten, het voedsel uit de maag gaan in de dunne darm en na intestinale absorptie van de bloedsuiker ontstaat. Zo zal het de hersenen een maag vol signaal geven. Als je te snel eet, onvoldoende tijd om volledig te absorberen voedsel genomen geven u en zal niet maag vol signalen naar je hersenen op het juiste moment. Het zal te laat zijn en lijden over het eten tegen de tijd dat je het gevoel maag vol. Langzaam eten zal zeker compliment uw juiste gewichtsverlies dieet.

Ten vijfde, selecteert u minder calorieën eten met voedingsstoffen, in plaats van hoge calorieën eten met minder voedingsstoffen
Als je evenveel eten maar verschillende soorten voedingsmiddelen, de maag vol gevoel is niet hetzelfde. Bijvoorbeeld, als je eet een taart van 3000 Joules van calorieën, je kan gewoon eenvoudig en zeer snel te eten twee of drie kleine stukjes zonder veel kauwen inspanning. Daarnaast kunt u nog steeds de wens om andere voedsel, zoals woestijn, dat is niet gezond te eten. Maar als je gaat tot 3000 Joules van groenten te eten, granen gemengd met bonen of aardappelen en dan zal je waarschijnlijk het gevoel maag vol voordat u klaar it up! Je krijgt een hoge voedingsstoffen en helpen om snel gewicht te verliezen. Onderhouden van uw conditie met voldoende voedingsstoffen en juiste gewichtsverlies dieet.

Stop met vragen hulp voor het verliezen van gewicht snel. Actie is luider dan spraak. Je moet kiezen om uw eetlust te controleren en slimme keuzes van gewichtsverlies dieet. Focus op de gewoonte van het eten met een zorgvuldige kauwen. Je zal natuurlijk de controle van uw eetlust. Vandaar dat u in staat zal zijn gewicht neer te zetten en krijgen gezondheid. Hoe houd je fit als je geen doorzettingsvermogen hebben en verdragen totdat je slaagt?

Category: Uncategorized

Comments are closed.