Weight Loss Secrets Voor vrachtwagenchauffeurs

Weight Loss Secrets Voor vrachtwagenchauffeurs

Wat is het geheim om gewicht te verliezen?

Gewichtsverlies voor vrachtwagenchauffeurs kan hard werken vanwege de aard van het beroep zijn. Met een beetje werk de meeste mensen kunnen afvallen, maar de grootste uitdaging is het houden van het af. Wat de huidige experts zeggen niet verschilt van wat eerdere deskundigen hebben gezegd voor vele jaren, zorg ervoor dat de calorieën die je eet overeenkomen met de calorieën die u gebruikt.

Dit model van het branden wat je eet zal je lichaam om gewicht te weren (kleine lettertjes: dat is, tenzij u een medische aandoening of een medisch voorschrift dat verandert uw vermogen om gewicht te verliezen). Het is gezond verstand dat als je consumeren te veel calorieën per dag en niet uit te oefenen of uw activiteit niveau is slank voor niemand, dan is uw kans om slank is slank voor niemand.

De beste manier om te begrijpen hoeveel calorieën je verbruikt versus hoeveel calorieën je verbrandt bent is om dagelijks een logboek bij te houden –

Ja, je leest het goed, “houdt een dagboek voedsel.” U kunt dit doen op uw eigen of u kunt deelnemen aan een programma via internet, dat zal berekenen en bijhouden van uw dagelijkse activiteit en inname. Dit is twee maal, je zal het bijhouden van uw calorie-inname ten opzichte van uw verbrande calorieën en je zal ook visueel worden herinnerd aan het goede versus niet-zo-lekker eten dat je op een dagelijkse basis hebben verbruikt. Dit noemen we een ‘eye-opener. ”

In de wereld van vandaag, zijn we omringd door reclame en marketing programma’s. Dieet programma’s zijn er in overvloed. We hebben gekoesterd om te geloven dat moeten we “dieet” om gewicht te verliezen. Het grootste nadeel van de meeste dieetprogramma’s is dat ze stellen individuen om te mislukken. De meeste programma’s zijn niet ontworpen om aanpassing van de levensstijl, en zeker niet ontworpen met de vrachtwagenchauffeur in het achterhoofd. Ze zijn ontworpen voor een individu om voeding en dan stoppen, dieet en stoppen, dieet en stoppen.

Dus, zolang je begrijpen dat de weg naar succes in gewichtsverlies is een aanpassing van de levensstijl, dan adviseer ik u het volgende proberen:

1-Houd een dagboek voedsel
Begrijp dat echte en effectieve gewichtsverlies kost tijd. Raak niet gefrustreerd.

2-Gebruik Geproportioneerde
Als uw diner of lunch duurt meer dan een plaat, misschien moet heroverwegen. Sta niet toe dat uw tafel te laten uitzien als een buffet tafel. Pre-plaat uw voedsel

3-Lees de verpakking en vergelijk vetten, calorieën, vezels, enz.
Begrijp dat het verhogen van uw activiteit vereist u niet te betalen voor een sportschool of tillen van zware gewichten.

4-Walk meer.
U kunt uw activiteit te verhogen op een manier die leuk zijn en niet eisen dat u uw portemonnee te openen. Vrachtwagen rijden banen kan het moeilijk om actief te zijn op het werk te maken, maar probeer steeds actief wanneer je buiten het werk.

5-Park verder uit op de parkeerplaats.

6-Neem de trap in plaats van een lift of roltrap

Vergeet niet, kunt u gewicht verliezen en leuk om te doen en het eindresultaat zal zijn een nieuwe jij!

Oh, het geheim om gewicht te verliezen is ……. het is geen geheim …….. het duurt vastberadenheid en zelfbeheersing …….. en moet je meer verbranden dan je verbruiken.

Category: Uncategorized

Comments are closed.