Xenadrine Is Onveilige – Afvallen Veilig

Xenadrine Is Onveilige – Afvallen Veilig

Veel mensen wenden tot het gebruik van een dieetpil zoals Xenadrine om snel gewicht te verliezen. Het is echt alleen maar komt neer op de afweging. Bent u bereid om uw gezondheid te riskeren om het gewicht op de gemakkelijke manier te verliezen?

Food and Drug Administration heeft verboden het gebruik van Ephedra vanwege de bijwerkingen. Dus na dit verbod, het gebruik van bittere sinaasappel extract in dieetpillen gemeengoed werd om te dienen als een ephedra alternatief. En de mensen gewoon begonnen in de veronderstelling dat elke ephedra vrij dieet pil is veilig. Maar is het echt het geval? Laten we zien wat de onderzoekers van de Universiteit van Californië te zeggen hebben …

Wetenschappers van de Universiteit van Californië voerde een test op 2 dieetpillen – Advantra en Xenadrine EFX. Ze ontdekten dat deze beide pillen veroorzaken ongeveer 18% toename van de hartslag van de mensen. Dit is een stijging met 11-16 slagen per minuut.

Dat is niet alles. Naast dat, Xenadrine pillen veroorzaakte ook verhoogde bloeddruk van mensen die ze verbruikt. BP ging 7 tot 12%! NIET GOED.

Dus perceptie op ephedra vrije pillen zijn verkeerd. Zelfs deze, speciaal de nieuw geworven Xenadrine met pillen kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen.

En bovendien is er voldoende studie en onderzoek als niet geweest nog niet aan de veiligheid van dergelijke ephedra vrije pillen te bevestigen. Deze beoordelingen zijn niet bemoedigend.

Het probleem is dat de meeste mensen met overgewicht hebben hartproblemen of bigh bloeddruk en dit zijn precies de mensen die weg moeten blijven van Xenadrine. Nog anderen beter af zou zijn zonder het gebruik van dieetpillen. Dieet pillen in het algemeen iets zoveel mogelijk worden vermeden. Vergeet niet, het is je gezondheid op het spel.

Kortom, de huidige Xenadrine herziening, vooral na de California onderzoek is dat we beter af zijn door weg te blijven van het. Het doel moet een veilige en lange termijn gewichtsverlies. Vergeet niet op lange termijn veilig gewichtsverlies wordt bereikt met een blijvende verandering in uw eetgewoonten en levensstijl. Fysieke activiteit is ook absoluut noodzakelijk. De meesten van ons zitten aan een bureau de hele dag lang en komen dan naar huis en op een bank zitten de hele nacht.

Er zijn veel gewichtsverlies programma’s en veel verschillende dieet pillen op de markt, worden steeds meer en meer mensen krijgen zwaarlijvige met de dag. Obesitas is een groot probleem in de hele wereld. Wat is de reden voor dit alles. Een combinatie van factoren toe te schrijven aan deze zoals. Verkeerde eetgewoonten, slechte controle over de porties, gebrek aan lichaamsbeweging en het eten van junk food.

Er is geen gemakkelijke oplossing voor overgewicht zonder verbetering van alle aspecten van onze levensstijl? Fad diëten en ongezond pillen zijn niet het antwoord op uw problemen met het gewicht? Denk je dat je kunt die kilo gemakkelijk verliezen zonder gedoe en hard werken en zonder het opgeven van je slechte gewoonten die je dan gecultiveerd zo vele jaren?

Als je denkt in die termen, dan bent u waarschijnlijk een hoop frustratie en teleurstelling ervaren terwijl het proberen om gewicht te verliezen. Haar beter te houden aan gezonde methoden die werken op de lange termijn en zijn niet alleen tijdelijk en die niet bederven uw gezondheid. Laat u niet misleiden door rages en gimmicks.

Zoals u waarschijnlijk nam de tijd om gewicht te winnen, zou het waarschijnlijk ook de tijd nemen om het te verliezen. Je moet wat begeleiding en met een beetje doorzettingsvermogen vindt u uw gewichtsverlies te bereiken. Voor dat, zijn er grote programma’s die streven naar gezond gewicht te verliezen, dat is duurzaam op lange termijn.

Category: Uncategorized

Comments are closed.