Zal Losing Weight Help uw overmatig zweten?

Zal Losing Weight Help uw overmatig zweten?

Als u overgewicht en ook last hebben van overmatig zweten, zou je kunnen denken dat de twee zijn verbonden. Hoewel overgewicht kan een factor die bijdraagt ​​tot uw zweten probleem te zijn, kunnen er ook anderen.

Ongeveer 3% van de bevolking wordt beïnvloed door overmatig zweten of hyperhidrose. Als u hier last van, bent u waarschijnlijk al jammerlijk bekend met de symptomen. De onderliggende oorzaak van deze problemen kunnen zijn hoewel minder duidelijk. Het feit is, zijn er een aantal mogelijke oorzaken.

Het eerste ding om te begrijpen is dat er twee soorten van hyperhidrose. De eerste – primaire hyperhidrosis – begint vaak in de kindertijd of adolescentie. Een kenmerk van dit type is dat het ‘symmetrische’ ie invloed op zowel linker-en rechterkant van het lichaam tegelijk. Het gebeurt op zeer specifieke gebieden van het lichaam, meestal de handen, voeten, oksels, hoofd of het gezicht. Lijders van primaire hyperhidrosis hebben meestal geen afleveringen van overmatig zweten wanneer ze slapen.

Als u denkt dat u dit type hyperhydrosis, het goede nieuws is dat het meestal niet het gevolg van overgewicht. De slechte nieuws is dat het een echte medische aandoening, meestal een gevolg van genetica. Als uw familie heeft een geschiedenis van overmatig zweten, dat zou kunnen verklaren uw symptomen. Maar, er is hoop! Er zijn behandelingen beschikbaar voor dit type en een goede bron is SweatHelp.org.

Het andere type van hyperhidrose is secundaire hyperhidrosis. Dit is waar er is een andere kwestie en overmatig zweten is het symptoom. Om dit soort identificeren patiënten meestal ervaring zweten op een grotere, meer algemene gebied van het lichaam. Ze tijdens de slaap hun symptomen ervaren ook.

In het geval van secundaire hyperhidrose, kan de oorzaak een ander gezondheidsprobleem of een neveneffect van medicatie. Oorzaken, zoals hyperthyreoïdie, stress, en de menopauze is mogelijk te wijten … In feite is de lijst van factoren die overmatig zweten hebben als een side-effect is vrij uitgebreid. Maar deze lijst is opgenomen obesitas en overgewicht.

Dus hoe weet je of je gewicht is een factor? Nou, als je te zwaar bent, de enige manier om zeker te weten als uw gewicht is de oorzaak van je overmatig zweten symptomen is door het verliezen van gewicht en het monitoren van de effecten. Als de sypmptoms verminderen of zelfs stoppen, als je gewicht te verliezen – je hebt geïdentificeerd de oorzaak van je overmatig zweten. Uiteraard wordt de uitdaging wordt om een ​​gezond gewicht en / handhaven of meer gewicht verliezen. Echter, in ieder geval je hebt gekregen van de bekendheid van uw conditie, die de helft van de strijd kan zijn.

Omdat hyperhydrosis is een erkende medische aandoening, als je gelooft dat je meer zweet dan ‘normaal’ is, is het een goed idee om advies van uw arts. Als u denkt dat uw symptomen zijn gekoppeld aan overgewicht, dat is een goede stimulans voor het starten van een gezonde voeding en lichaamsbeweging plan. U ontvangt geen negatieve neveneffecten van een gezond gewicht-verlies programma te zien als je overgewicht hebt, en je kon je overmatig zweten probleem te verminderen ook. Maar zelfs als uw gewicht is niet direct verantwoordelijk voor je hyperhydrosis, door zich fit en goed, zult u uw algehele gezondheid en het gevoel van eigenwaarde te verbeteren – die onverwacht kunnen verlichten uw symptomen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.